Oost Gelre-Winterswijk

11 oktober: Herfstdemonstratie Anneke Dekker

Op dinsdag 11 oktober heeft Groei & Bloei afd. Oost Gelre-Winterswijk Anneke Dekker uit Almelo uitgenodigd.

Anneke heeft een eigen bloemenwinkel: Fluitekruid ‘natuurlijk bijzonder’ en verzorgt voor ons een heel aparte herfstdemonstratie.

Zij gebruikt namelijk vooral materiaal dat uitgebloeid is maar toch nog erg mooi is en verwerkt dat in diverse bloemwerken.

Omdat het materiaal dat zij gebruikt eigenlijk bij iedereen bekend is kan men het heel eenvoudig thuis ook maken.

Anneke is ontzettend enthousiast en beantwoord alle vragen terwijl zij het ene na het andere ‘kunstwerk’ in elkaar zet.

Na afloop worden er vijf bloemwerken die zij deze avond gemaakt heeft verloot.

Deze avond wordt gehouden op dinsdag 11 oktober bij HCR ’t Zwaantje, Zieuwentsweg 1 te Lichtenvoorde zaal Zwanewiek) en begint om 20.00 uur.

Leden van Groei & Bloei hebben gratis toegang, niet leden betalen een kleine vergoeding.