Oost Gelre-Winterswijk

Plantenruilbeurs 2024.

Zaterdag  13 april en 12 oktober Vaste planten ruilbeurs in Lichtenvoorde..

Voor we er erg in hebben is het al  zover: het is weer voorjaar of najaar en we maken de tuin weer zomerklaar of weer winterklaar  en komen tot de ontdekking dat we van sommige planten te veel hebben. Andere planten vinden we bij nader inzien toch niet zo mooi, en daar zou eigenlijk wel iets anders moeten komen. Of: “Deze kleurencombinatie kan echt niet, maar het is wel erg jammer van al die mooie planten …..”. Kortom, het is weer tijd voor de plantenruilbeurs!

Op zaterdag 13 april en 12 oktober  wordt er  in Lichtenvoorde een plantenruilbeurs georganiseerd door Groei en Bloei afd. Oost Gelre - Winterswijk. Deze vindt smorgen plaats bij Wijkgebouw De "Schoppe", Johan Vermeerstraat 50 in Lichtenvoorde.

 

Het idee achter deze activiteit is heel eenvoudig: elke tuinliefhebber heeft regelmatig planten over, buren, familie en kennissen hebben niet altijd belangstelling en weggooien vindt iedereen jammer. Daarom nodigen we u uit om naar onze vaste planten ruilbeurs te komen met uw overtollige planten; andere tuinliefhebbers kunt u er een enorm plezier mee doen en wellicht vindt u ook nog iets van uw gading tussen het aanbod van de andere aanwezigen.

Behalve vaste planten kunnen er ook zaden, heesters en dergelijke geruild worden.

Wanneer men niets te ruilen heeft is men ook van harte welkom, er is meestal aanbod genoeg.

 

Zaterdagmorgen staan we van 10.00 tot 11.00 uur in Lichtenvoorde,

 

De koffie staat klaar en is gratis.